WELKOM

Zwemschool Turbo heeft niet alleen oog voor ieder kind, maar ook voor de ouders. Wij vinden het belangrijk dat ieder kind leert zwemmen. Helaas zijn zwemlessen vaak behoorlijk prijzig. Om zwemles voor ieder kind mogelijk te maken bieden wij aantrekkelijke kortingen & services, zodat de zwemlessen bij ons niet duur zijn!

Inschrijven

Welkom op de website vanZwemschool Turbo

Beste geïnteresseerde allereerst voelen wij ons vereerd dat u tijd neemt om onze website te bezoeken en door te nemen daarvoor alvast dank. Mocht u na het doornemen van onze website nog vragen hebben dan kunt u telefonisch (31+ 0655800838) of per mail (info@zwemschoolturbo.nl) contact opnemen met ons, wij reageren dan ook binnen 72 uur.

Schrijf uw kind vandaag nog in!

Wanneer u uw kind heeft ingeschreven/aangemeld reageren wij binnen 72 uur per mail of telefonisch! Uw inschrijving & 1ste zwemles is altijd gratis bij ons en onze zwemlessen gaan gewoon door in de schoolvakantie's. Wij bieden zwemdiploma garantie! Dit geldt voor de turbozwemlessen! Broertje & zusje kunnen op hetzelfde tijdstip zwemles krijgen! Wij streven ernaar om binnen 6 a 9 maanden uw kind op te leiden tot het zwemdiploma.

 

Inschrijven